Cursuri Frizer Constanta

Formator: CRISTIAN MIRCEA - TRAINER SI HAIRSTILIST "LUCIA STYLE"

Pret curs FRIZER 3000 lei, la inscriere se achita un avans de 1000 lei, iar diferenta in 2 transe egale. Durata cursului este de 10 saptamani.

Beneficiile participarii la cursul de FRIZER :

Prin participarea la cursurile de Frizer organizate de Euro Trade Control Constanta veti putea descifra cu usurinta tainele acestei meserii aflate la mare cautare. La finalizarea acestor cursuri de Frizer dumneavoastra veti obtine o diploma cu recunoastere Europeana emisa de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Absolvirea acestor cursuri de Frizer va deschide oportunitati noi in campul muncii, putand practica cu succes o meserie mult cautata, care va va aduce venituri considerabile. Toate materialele consumabile si mijloacele tehnice utilizate in cadrul acestor cursuri de Frizer sunt puse la dispozitie gratuit de catre Euro Trade Control Constanta.

Obiectivele acestor cursuri de FRIZER :

Principalele aptitudini pe care le veti dobandi la finalizarea acestor cursuri de frizer sunt urmatoarele: - igienizarea locului de munca - utilizarea produselor si instrumentelor specifice in lucrari de frizerie
- promovarea serviciilor unitatii in care va desfasurati activitatea
- programarea clientilor
- acordarea de consultanta clientilor
- satisfacerea cerintelor clientilor
- spalarea parului si masajul capilar
- executarea tunsorilor clasice si moderne
- stilizare barba
- realizarea cadrului ambiental

Conditii minime de inscriere la cursuri de frizerie.

Persoanele care solicita inscrierea la cursuri de frizerie trebuie sa fie absolvente de invatamant obligatoriu si trebuie sa aiba toate actele necesare inscrierii valabile.

Acte necesare inscrierii la cursuri de frizerie - Ultimul act de studii
- Adeverinta de la medicul de familie / clinic sanatos
- Copie - certificat de nastere
- Copie - certificat de casatorie
- Copie - act de identitate