Cursuri calificare Constanta - Euro Trade Control

Societatea comerciala Euro Trade Control Constanta si-a inceput activitatea in anul 1999 intr-un domeniu de activitate diferit de cel in care activeaza in prezent. In anul 2008 Euro Trade Control Constanta decide sa devina furnizor de formare profesionala prin organizarea de cursuri de calificare. Profesionalismul si pasiunea pentru ceea ce facem sunt coordonatele care ne ghideaza si care, de-a lungul timpului, ne-au transformat intr-unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din judetul Constanta.

Reorientarea profesionala si calificarea in campul muncii reprezinta solutii optime pentru toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca. Euro Trade Control Constanta va ofera noi oportunitati in campul muncii prin organizarea de cursuri de calificare pentru profesii variate.

Aceste cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului va ofera sansa de a face o schimbare pozitiva in viata dumneavoastra. Fie ca sunteti somer, fie ca va doriti un loc de munca mai bun, participand la cursuri de calificare dobanditi sanse reale de a deveni activ in campul muncii. Acest lucru inseamna, in primul rand, un venit atat de necesar traiului de zi cu zi, cresterea respectului de sine prin implicarea in activitati profesionale si perfectionarea intr-un anume domeniu de activitate.

In cadrul acestor cursuri de calificare veti fi ghidati in tainele meseriei alese de persoane bine pregatite, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate. La finalul acestor cursuri de calificare veti dobandi un bagaj solid de cunostinte teoretice si practice pe care le puteti aplica cu succes si incredere la locul de munca.

Taxele percepute pentru aceste cursuri de calificare sunt accesibile, pentru a oferi beneficiile reorientarii si calificarii profesionale tuturor celor interesati. Aceste cursuri de calificare se finalizeaza cu obtinerea unei diplome emise de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu recunoastere internationala (prin Apostilare).

Pe langa aceste cursuri de calificare, Euro Trade Control Constanta organizeaza diverse SEMINARII care se finalizeaza cu diplome in nume propriu. Euro Trade Control Constanta organizeaza SEMINARII DE TATUAJ COSMETIC (tatuare sprancene si contur buze) si SEMINARII DE CULOARE, denumite "Abecedarul Culorilor" (decapaj, vopsit, suvite, mixat vopsele de par).

In prezent, Euro Trade Control Constanta organizeaza urmatoarele cursuri de calificare:

- cursuri de calificare infirmiera
- cursuri de calificare frizerie-coafura-manichiura-pedichiura
- cursuri de calificare cosmetician
- cursuri de calificare stilist-protezist unghii
- cursuri de calificare tehnician maseur
- seminarii de tatuaj cosmetic
- seminarii de culoare

Pregatirea practica pentru cursurile de frizerie-coafura-manichiura-pedichiura, cosmetician, stilist-protezist unghii, maseur, seminariile de tatuaj cosmetic si seminariile de culoare se vor desfasura in cadrul salonului de infrumusetare propriu, Lucia Style. Salonul Lucia Style este situat pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, in zona Dacia. Infiintat in anul 2004, salonul de infrumusetare Lucia Style este unul dintre cele mai renumite saloane de infrumusetare din Constanta. Salonul de infrumusetare Lucia Style lucreaza cu profesionisti desavarsiti si produse profesionale de calitate superioara. Salonul a obtinut o serie de distinctii importante din partea unor brand-uri presigioase.