Cursuri Infirmiera - Constanta

Pret Curs Infirmiera: 1300 lei. Taxa de examinare este in valoare de 200 de lei si se achita in ziua examenului. La inscriere se achita un avans de 500 lei, urmand ca diferenta sa fie achitata in doua rate egale, in primele 3 luni de curs.

Beneficiile participarii la cursuri de infirmiera

Participand la cursuri de infirmiera organizate de catre Euro Trade Control Constanta, veti dobandi cunostinte teoretice si practice solide in domeniul ingrijirii persoanelor. Aceste cursuri de infirmiera organizate de Euro Trade Control Constanta se vor finaliza cu obtinerea unei diplome cu recunoastere Europeana emisa de Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Absolvirea unor astfel de cursuri de infirmiera va va deschide oportunitati noi in campul muncii, putand opta atat pentru locuri de munca in tara, cat si in strainatate. Toate materialele consumabile si mijloacele tehnice utilizate in cadrul acestor cursuri de infirmiera sunt puse la dispozitie gratuit de catre Euro Trade Control Constanta.

Obiectivele acestor cursuri de infirmiera

Principalul obiectiv pe care il urmarim pe durata acestor cursuri de infirmiera este ca, la absolvirea lor, dumneavoastra sa dobanditi aptitudinile specifice meseriei de infirmiera. Principalele aptitudini pe care vi le veti insusi sunt:

- supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite.
- alimentarea si hidratarea persoanei aflate in ingrijire.
- igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijita.
- acordarea ingrijirilor de igiena (imbaiere si imbracare).
- transportul optim al rufelor si al persoanelor aflate in ingrijire.

Durata acestor cursuri de infirmiera

Euro Trade Control Constanta organizeaza cursuri de infirmiera cu o durata totala de 4 luni si jumate.

Aceste cursuri de infirmiera se desfasoara in orasul Constanta pe B-dul Al. Lapusneanu nr. 104 si in Medgidia in cadrul Spitalului Municipal Medgidia.

Conditii minime de inscriere la cursuri de infirmiera

Persoanele care solicita inscrierea la cursuri de infirmiera trebuie sa fie absolvente de invatamant obligatoriu si sa aiba valabile toate actele necesare inscrierii.

Acte necesare inscrierii la cursuri de infirmiera

- Ultimul act de studii
- Adeverinta de la medicul de familie / clinic sanatos
- Copie - certificat de nastere
- Copie - certificat de casatorie
- Copie - act de identitate

Galerie foto

image
image
image
image
image
image
image


Vezi cum arata diploma obtinuta Ma inscriu la curs